• Acasă
  • Parasutisti Licentiati
Free fly say zborul pe verticala

Free fly say zborul pe verticala

Salturi de 4000 m, le poti face solo sau impreuna cu prietenii tai, cu parasuta ta sau cu orice parasuta inchiriata de la noi, poti sa evoluezi invatand lucruri noi in cadere libera , freefly sau pilotarea parasutei.

Indiferent daca scopul saltului tau este caderea libera, swoop sau punct fix aici le poti face pe toate! Prezinti actele si vei putea sa iti efectuezi salturile. Tot ce trebuie sa faci e sa te distrezi, de restul ne ocupam noi!

Canopy Control

Canopy Control

Va oferim o varietate de cursuri pentru pilotarea parasutei care sunt compatibile cu toate nivelurile de pregatire de la cei ce termina cursul de AFF pana la cei mai experimentati (swooperi). Cursurile sunt modulare si sunt proiectate in functie de nivelul tau de experienta.

Scopul acestor cursuri este de a va imbunatati competentele de zbor dar si siguranta aterizarilor tale astfel incat sa ajungi sa iti cunosti parasuta incat sa obtii cele mai bune performante si cu toate acestea sa aterizezi in siguranta. Atat siguranta in pilotare cat si tehnicile de pilotare sunt aspecte ale aceleasi abilitati – cea de a controla total coborarea cu parasuta si franarea ei in fiecare situatie.

Un alt scop este de a-ti imbunatati tehnicile de pilotare prin constientizarea unui set de factori care iti afecteaza zborul si aterizarea – abilitatile tale proprii, caracteristicile voalurii tale, conditiile atmosferice, ceilalti parasutisti din aer.

Membrii ce detin o licenta sau au absolvit un curs de parasutism pot accesa urmatoarele cursuri:
Curs general de pilotare a parasutei
Curs avansat de pilotare a parasutei
Curs de pilotare a parasutei pentru competitii
Cursuri one-to-one cu instructor
Acestea vor fi adaptate in functie de cerintele si nevoile tale.
*cursurile sunt realizate doar pentru membri TNT Brothers. Contacteaza-ne ca sa afli cum poti sa devi membru.


Lucru relativ in cadere libera

Lucru relativ in cadere libera

Vrei sa participi la o formatie mare sau la concursuri de lucru relativ 4-way, 8-way, sau vrei doar sa ai parte de distractie cu prietenii tai in aer?Orice parasutist, de la incepatorii care au primit licenta, pana la cei mai experimentati, pot beneficia de antrenamentele si experienta noastra. Antrenamente pot fi individuale sau pentru un grup.

Antrenamentele sunt modulare in functie de nivelul si experienta fiecaruia. Cuprind o parte teoretica si bineinteles zborul.
*cursurile sunt realizate doar pentru membri TNT Brothers. Contacteaza-ne ca sa afli cum poti sa devi membru.

  • Vizualizări: 39916