fbpx

În luna lui Mos Craciun ne-am alăturat cauzei asociației Climb Again în parteneriat cu Fundația doTERRA Healing Hands ca Împreună sa oferim șansa la o viață normală copiilor și tinerilor cu dizabilități prin intermediul terapiei prin escaladă.

Redirecționam 120 de lei din fiecare contribuție pentru salturile cu parașuta în tandem, achizitionate in luna Decembrie, către asociația Climb Again, în cadrul programului de matching „Overcome the impossible”. Astfel, daca vei lua un salt cu parașuta vei contribui la misiunea de a le oferi șansa la o viață normală copiilor și tinerilor cu nevoi speciale. În plus, vei primi cadou și un tichet cu o ședință de escaladă - 90 de minute cu echipament complet și instructor, pentru locația Climb Again București. 

Cum i-am cunoscut pe prietenii de la Climb Again?

„În vara acestui an, membrii Climb Again au venit să sară cu parașuta. Au ajuns veseli și entuziasmați, chiar dacă erau conștienți că provocarea este mult mai mare (deficiențe de vedere sau lipsa unor membre sunt doar câteva exemple). Nu sunt cuvinte să explicăm ce a însemnat pentru ei faptul că deficiența lor nu i-a ținut în loc să își îndeplinească un vis al umanității: să zboare. Și cât de copleșiți emoțional am fost la final de toată această experiență. Au venit să îi învățăm să zboare, dar pe noi ne-au învățat înzecit: cum să te bucuri de fiecare moment și să trăiești fiecare reușită, cum totul e posibil, că înăuntru toți suntem la fel, vrem să fim văzuți pentru cine suntem cu adevărat, să fim integrați, acceptați și apreciați pentru ce putem face, nu marginalizați pentru că suntem diferiți.

Vrem să îi ajutăm și ne dorim să fie conștienți de plus valoarea pe care o aduc societății. De aceea suntem alături de Climb Again, asociația care face ca visul lor de incluziune socială să devină realitate.” a povestit Alina Sime.

Ce se întamplă cu suma donată de tine?

Toate donațiile vor fi dublate!
Donațiile vor ajuta 300 de copii cu dizabilități din România, care vor beneficia de terapie prin escaladă și acces la infrastructură adaptată nevoilor lor. Escalada îi ajută să își dezvolte motricitatea fină și grosieră, fiind o formă de terapie cu ajutorul căreia își pot dezvolta și încrederea în sine, independența și autonomia.

Mai multe informaţii despre cum se pot face donații în cadrul programului „Overcome the impossible” - aici.

„Overcome the impossible” este un program de matching organizat de Fundatia doTERRA Healing Hands. Proiectul are la bază o strângere de fonduri pentru cauza asociației Climb Again, iar partea cea mai bună este că fiecare donație este dublată de Fundatia doTERRA Healing Hands. De exemplu, pentru fiecare contribuție redirecționată de TNT Brothers în valoare de 120 lei, beneficiarii vor primi suma dublată - 240 de lei.

  • Vizualizări: 638