fbpx
BLACK FRIDAY 2023 | Special Offers
 
A sosit acea perioadă a anului în care ofertele cad din cer!
 
Ce pachete vom avea în ofertă anul acesta!?
1️⃣Tandem FULL - 20 bucăți: Fotografii și filmare incluse????????
2️⃣AFF School - 5 bucăți: Curs teoretic și primul salt din școală de parașutism.????
3️⃣Tandem PREMIUM - 3 bucăți: Formație stea în cădere liberă alături de 3 cameramani și video-edit premium.????
 
Cât timp vor fi disponibile ofertele? Ofertele vor fi postate pe 10 noiembrie la ora 00:00 și vor fi păstrate până 12 noiembrie la ora 23:59. ❗️Atenție: din experiența anilor trecuți ne așteptăm ca volumele disponibile să fie consumate în numai câteva ore.
Când pot fi folosite pachetele? Pachetele au o valabilitate de 365 de zile.
Cum pot fi accesate ofertele? Accesând website-ul nostru: www.tnt-brothers.ro în secțiunea " Salt în tandem"
 *Contribuțiile sunt nereturnabile.
 
Have fun!
 
  • Vizualizări: 26

 welcome pack premium

Bine ai venit în lumea fascinantă a parasutismului! Dacă îți dorești o aventură plină de adrenalină, îți recomandăm să încerci să sari cu parasuta. Este o experiență unică care îți oferă o senzație de libertate și o nouă perspectivă asupra vieții.

La TNT Brothers, suntem specialiști în skydiving și suntem mândri de pasiunea și competența noastră. Suntem aici pentru a împărtăși această pasiune cu tine și să te încurajăm să îți depășești limitele personale. De la tineri la bătrâni, toată lumea este binevenită să experimenteze această aventură extremă.

Dar de ce să sari cu parasuta? Motivele sunt multiple și foarte puternice. În primul rând, saltul cu parasuta îți oferă o experiență de neuitat, o senzație de libertate și zbor care îți va rămâne în memorie pentru totdeauna. Zborul cu parasuta este o experiență incredibilă, care îți permite să simți vântul în păr și să vezi lumea de la înălțime. Este o senzație unică, pe care nu o poți experimenta altfel.

În al doilea rând, saltul cu parasuta te ajută să îți depășești frica și să dobândești mai multă încredere în tine. Este un act de curaj și îți arată că poți face orice îți propui, dacă îți depășești fricile. Sari cu parasuta și vei avea ocazia să îți testezi limitele personale, să îți faci față fricilor și să îți dovedești că ești mai puternic decât crezi.

În al treilea rând, saltul cu parasuta îți oferă ocazia să înveți ceva nou și să experimentezi o altă dimensiune a vieții. Aventura și excitația pe care le simți atunci când sari cu parasuta nu pot fi comparate cu nimic altceva. Este o experiență care îți deschide ochii și te face să vezi lumea într-un mod diferit.

În al patrulea rând, saltul cu parasuta te ajută să îți dezvolți o atitudine pozitivă și să te bucuri de fiecare clipă a vieții. Este un moment în care poți uita de stresul cotidian și să îți concentrezi atenția asupra experienței. În plus, este o activitate care te poate face să te simți mai energic și mai fericit.

În final, saltul cu parasuta este o activitate sigură și care îți oferă o experiență de neuitat. La TNT Brothers, suntem specialiști în skydiving și avem o echipă de experți care îți vor oferi un salt în condiți de siguranta care iti va ramane in suflet pentru totdeauna.

skydiving, parasutism, sport extrem, limite, incredere in sine, tnt brothers

  • Vizualizări: 292

Marcăm începutul unui nou sezon pe 11 martie, la Safety Day 2023. Ne amintim împreună de importanța siguranței în activitatea noastră și ce avem de făcut pentru a lăsa loc distracției si progresului!

  • Vizualizări: 261

Christmas article

În luna cadourilor, TNT Brothers vă oferă posibilitatea de a pune sub brad o experiență imposibil de uitat: saltul cu parașuta.

Fiecare invitație la zbor poate fi insoțită la alegere de un puzzle surpriză sau ciocolățele tematice.

Pentru a beneficia de unul dintre cadouri, te rugăm înscrie persoana căreia vrei să îi oferi cadoul aici. Ulterior răspunde la e-mail-ul primit de la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu următoarele informații: alegerea facută - puzzle/ciocolățele, numele tau, numar de telefon și o adresă de livrare. *Ultima zi în care poți solicita unul dintre cadouri este pe 21.12.2022, ora 17:00.

 

  • Vizualizări: 1672