În data de 22 august 2020, unul dintre studenții școlii de parașutism din cadrul asociației sportive TNT Brothers, în vârstă de 34 de ani, a suferit o accidentare în urma executării unui salt cu parașuta, care s-a dovedit a-i fi fatală.

Acesta urma un curs pentru obținerea licenței de parașutist. După ce a parcurs pregătirea teoretică și practică conform reglementărilor legale în vigoare, la executarea primului salt, căderea liberă a decurs normal, iar instructorii l-au asistat până la deschiderea parașutei la înălțimea stabilită. După deschiderea parașutei a fost observat spiralând până la contactul cu solul. Acesta a decedat în urma contactului cu solul cu parașuta deschisă, în viraj.

Din respect pentru membrul comunității noastre, activitatea școlii de parașutism va fi suspendată până la data de 27.08.2020.
Asociația TNT Brothers este alături de familia îndoliată și transmite acesteia, în numele întregii comunități, sincere condoleanțe.

  • Vizualizări: 50

Conform directivelor anunțate de către Guvernul României și pentru că ne gândim la siguranța clienților și a echipei, vă informăm că TNT Brothers își suspendă toate evenimentele programate în perioada următoare.
Dacă doriți să susțineți TNT Brothers, aveți posibilitatea în continuare de a deveni membru și de a beneficia de saltul în tandem oferit la înscrierea în asociație, valabil timp de un an de la deschiderea de sezon 2020 (rezervari.tnt-brothers.ro)
#StaySafe & cer senin care să ne aducă vești bune în curând! 

  • Vizualizări: 366
petrecere timp liber la zbor

La începuturi… EA căuta parașutismul în dicționar, iar EL avea ca plan să îmbătrânească în aer.

Acum…  Familia Temelie, 3 la număr, se joacă, învață, muncesc și se distrează weekend de weekend pe cerul TNT Brothers. 

  • Vizualizări: 1107

Alina și Dan, s-au cunoscut înainte ca parașutismul să devină o pasiune pentru amândoi, însă lucrurile au evoluat și în această direcție, iar astăzi au sute de salturi (separat și împreună), au descoperit alte pasiuni comune și călătoresc în căutarea de apusuri și răsărituri frumoase peste tot în lume.

  • Vizualizări: 1345
FaLang translation system by Faboba