Accesări: 49584

Esti bine venit la Clinceni, langa Bucuresti la 20 de minute de mers cu masina in directia Alexandria!

La scoala noastra de parasutism te putem pregati pentru a deveni un parasutist adevarat in cateva zile prin metodele recunoscute international Accelerated Freefall si Static Line

Accelerated Freefall sau AFF este cea mai rapida si intensiva metoda de pogresie in parasutism de a invata tehnicile plutirii in aer cu parasuta deschisa. Este de asemenea cea mai noua metoda de a te initia in siguranta in parasutism. Pentru ca vremea in Bucuresti permite practicarea sportului aproximativ 8 luni pe an (viteza medie a vantului mica si multe zile insorite), cursul de AFF (cele 7 module) poate fi terminat in 2 saptamani (2 weekenduri consecutive).

Fiind o scoala de parasutism va oferim si cursuri de coaching pentru zborul pe burta, free fly si pilotarea parasutei.

Daca vreti sa experimentati acele momente in care stati in usa avionului in asteptarea pasului catre un univers unic: CADEREA LIBERA si implicit zborul cu parasuta, aveti urmatoarele posibilitati:

1) Curs de Static Line/ IAD

Acest curs este destinat persoanelor fara nici un salt care doresc sa experimenteze zborul si sa piloteze o parasuta ei insisi. Este destinat si celor care au mai sarit inainte, dar care au o intrerupere mare de zbor sau au zburat doar cu parasute rotunde.

Parasuta este deschisa automat fie de instructor (IAD) fie de un cablu automat (Static line) imediat ce studentul paraseste avionul, dupa care urmeaza 6-7 minute de pilotare a parasutei. Veti avea casti in urechi pentru a putea auzi instructiunile de pilotare de la sol.

2) Curs AFF (Accelerated freefall)

AFF-ul este metoda ideala de a deveni parasutist. Cursul consta in minim 7 salturi de cadere libera de la 4000 m si un salt de tandem la inceput pentru a te familiariza cu mediul. De tine se va ocupa in tot acest timp cel putin un instructor de AFF pregatit la standarde internationale. Dupa o serie de cursuri la sol care vor dura minim 8 ore de studiu individual va urma un examen teoretic, astfel vei fi pregatit pentru primul salt pe care il vei face sub indrumarea a 2 instructori de AFF si un cameraman. Salturile 2 si 3 vor fi in aceeasi formula. Urmatoarele salturi le vei face cu un singur instructor de AFF si un cameraman. De-a lungul acestui curs vei invata sa iti controlezi corpul si sa iti gasesti stabilitatea in cadere libera iar de aici mai departe vei sari singur sub supravegherea instructorului pana cand indeplinesti conditiile prevazute pentru obtinerea licentei de parasutist (minim 25 de salturi din care 15 de cadere libera). Toate salturile din curs sunt filmate pentru a permite identificarea si eliminarea pe viitor a greselilor.

3) IAFF

Aceste este primul salt din cursul AFF.  Saltul IAFF la fel ca saltul de tandem este unul dintre cele mai sigure si simple moduri de a simti caderea libera. IAFF consta in teorie aferenta saltului si saltul in sine. Vei parasi aeronava la 4000 m alaturi de 2 instructori de AFF, caderea libera va dura ~1 minut si apoi vei petrece 6-8 minute zburand o parasuta pilotata de tine.

Testimoniale

{2jtoolbox tabs id:3}